Aktuella dagläger

  • ridläger kalasponnyn HUT
  • ridskola kalasponnyn HUT
  • ridskola uppsala kalasponnyn
  • ridläger kalasponnyn uppsala ridskola
  • ridskola kalasponnyn uppsala ridläger
  • ridskola ridläger kalasponnyn

 Läger  2019

På alla läger får barnen prova att rida WE (Working Equitation) dvs rida över broar, runt tunnor, över bommar  mm som gör ridningen mycket roligare och tränar ex fokusering. Vi gör även Centrerad Ridningövningar både uppsuttna till hästrygg och avsuttet från marken. Vi kör även med häst och vagn då vädret tillåter. Vi mockar, pysslar och putsar utrustning. Finns det snö tolkar vi med pulkor. Är det varmt och skönt så badar vi. Vi hittar alltid på något kul.

Sportlovsläger V8

V.8 Måndag-Onsdag kl9-15 Vi kommer som vanligt hänga i stallet och fixa med diverse, rida och pyssla. Om det finns snö så kommer vi att tolka med pulka/snowracer efter häst.

Kostnad: 650kr/dag inkl fika x2 och lunch.  Välj att vara med 1,2 eller 3 dagar.

Påsklovsläger V16

V.16 Måndag-Torsdag kl 9-15 Vi kommer som vanligt hänga i stallet och fixa med diverse, rida och pyssla,. Vi kommer oxå ha ett påsktema med lite småtävlingar mm.

Kostnad: 2500kr inkl fika x2 och lunch + lite påskfestligheter 

Sommarläger

V25 och V26 har vi läger med övernattning 1 dag

Måndag och Tisdag kl 9-15, Onsdag från kl 9 -Torsdag kl 12 övernattning för de som vill med lite festligheter. Vi kommer som vanligt hänga i stallet och fixa med diverse, rida och pyssla

Kostnad: 

 2900 kr / 4 dagar inkl  en övernattning för de som vill,förmiddagsfika,eftermiddagsfika,lunch alla dagar och middag på onsdag och för de som sover kvar på onsdagen även, frukost och myssnacks. 

V.33 Dagläger

Måndag -fredag kör vi dagläger kl 9-15. Välj vilka dagar du kan vara med. Vi rider, kör häst och vagn, fikar, pysslar med hästarna och i stallet mm.

Kostnad: 550kr/dag Ta med egen lunch och fika, micro och kylskåp finns 

OBS! Platserna är begränsade så anmäl i god tid!!! Det här är ett ridläger främst inriktat på grunderna i körning/ridning, WE-hinder (Working Equitation), kommunikation, ponnypyssel och gemenskap!

Anmälan görs via mail eller sms 0709-544 546

Passar inte datumet så hjälper vi er gärna att fixa ett eget " miniläger"! Klicka här!

dagläger 2013 ponny uppsala
Ponnypyssel dagläger 2013 kalas uppsala
Ponny Dagläger Kalasponnyn.se Ponnylekis Ponnyridning

Bläsan på Påsklovsläger 2014

Barbackaridning Sommaren 2015 på Yöta