Om oss

Jag,Ulrika Dufwa, grundare av Kalasponnyn.se har över 20 års erfarenhet av behandlingsarbete som Behandlingsassistent och Platschef på HVB-hem och uppdragsanställd av Uppsala Kommun med framförallt barn och ungdomar i åldern 12-22 år med olika social problematik och neuropsykiatriska diagnoser. Jag har även arbetat på HVB-hem specialiserade på ungdomar med invandrarbakgrund. Jag har även arbetat som Coach på Lernia och som Arbetsterapibiträde för funktionshindrade under ett par år.

Jag är utbildad Barnskötare och Behandlingsassistent, har läst Pedagogik, Psykologi och Ekonomi på Universitetet. Jag har arbetat mycket med och har kortare utbildningar i KBT, MI, KASAM och har även jobbat med ART. 1 år på Humanova till Samtalsterapeut,

Under våren 2013 har jag läst " Användning av häst i vård och socialt arbete" (15 högskolepoäng) på Malmö Högskola.

Då jag alltid haft ett stort intresse för människan som helhet, kropp och själ, utbildade jag mig till Cert. Massageterapeut och under några år så drev jag en ryggklinik och ett friskvårdsgym i Stockholm tillsammans med en Naprapat.

Mitt hästintresse är något som har funnits sen tidiga barnsben och jag har haft egna hästar och drivit stall i många år. Jag har alltid varit fascinerad över kommunikationen/samspelet mellan häst och människa och vilka positiva effekter hästen har på oss människor!

Detta är HELHETEN av mig och det grundade Kalasponnyn.se!

kalasponnyn läger ponny