Kalasponnyn.se

By / on 12 maj 2013

Välkommen till Kalasponnyn.se

Vi är ett företag som anordnar barnkalas med eller utan ponnyridning i en härlig lantlig miljö ca 9 km från Uppsala stadskärna, i Fullerö. 

På gården bor familj Dufwa/ Jansson med våra 3 hästar, 5 katter och en hund. Familjen består av mig, Ulrika och Pelle + våra barn; Danne, Tessan, Eliaz och Emilia. Det är främst jag och tjejerna som är hästgalna, de andra får liksom bara hänga med på våra hästerier :-)

Kalasponnyn.se startades iom att vi skaffade 2 shettisar, Lukas och Bläsan. Min filosofi är att dessa små underbara varelser behöver minst lika mycket motion som de stora hästarna. I början hade vi ett par familjer (oftast mamma+ barn) som var medryttare på ponniesarna. Men efter ett tag började vi få förfrågningar från familjer om vi kunde anordna barnkalas ute på vår gård... Många hade tröttnat på att vara på alla de olika lekland som finns och ville ha något annat tema på kalasen...Sen började vi få förfrågningar om att medverka på marknader.. och det gjorde vi såklart...På den vägen är det nu.. Hur som haver så idag så fixar vi jätteroliga barnkalas och skapar glädje åt barnen, vi är med på marknader, events och andra kul grejer :-) Förutom det så hyr vi ut Bläsan och Lukas till familjer med hästvana och deras barn för fri ridning och vi anordnar Dagläger med tema ponnypyssel och körning... 

En annan inriktning som jag brinner för är; Hästunderstött Förändringsarbete (vilket jag berättar mer om en annan dag) 

Jag är så otroligt tacksam över att få arbeta med mina hästar och träffa alla fantastiska människor (stora som små) i mitt arbete.

Så Varmt Välkomna till oss på Kalasponnyn.se